Verkstad

Välkommen till Häggenäs Auto – Din Partner för Bilservice och Reparation

Söker du en pålitlig bilverkstad som tar hand om din bil med omsorg och expertis? Då har du kommit rätt! På Häggenäs tar vi hand om alla typer av bilar, från personbilar till sportbilar och transportbilar. Vi är här för att göra ditt bilägande enklare och smidigare.

I vår certifierade verkstad gäller bilens fabriksgaranti. Eftersom våra reservdelar håller minst originalkvalitet får du tre års garanti på dem. Välkommen till ett tryggare och roligare bilägande.

Privat- och Tjänstebilar – Vi har dig och ditt företag täckt!

Oavsett om du behöver service eller reparationer för din privata bil eller din tjänstebil, så är vi här för att hjälpa dig. Vi förstår att din bil är en viktig del av din vardag, både privat och i tjänst, och vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa lösningen för dig som kund.

Specialister på Autoplan och Leaseplan

Är din bil kopplad till Autoplan eller Leaseplan? Inga problem! Hos Häggenäs erbjuder vi samma enkla och smidiga service för dig. Vi är väl bekanta med kraven och behoven som följer med dessa avtal, och vi ser till att din bil får den vård den förtjänar.

Kostnadsfri lånebil – För att hålla dig rörlig.

Vi vet hur viktigt det är för dig att vara rörlig även när din bil är på verkstaden. Därför erbjuder vi möjligheten till kostnadsfri lånebil när du lämnar in din bil för service eller reparation. På så sätt kan du fortsätta med din vardag utan avbrott.

Hos oss på Häggenäs är din bil i trygga händer.

Porsche ligger oss varmt om hjärtat även i verkstaden, årligen har vi hundratals Porsche av alla modeller på besök i vår verkstad för omvårdnad.

Auto motor & sports läsarenkät har under flera år utsett oss till en av Sveriges tre bästa sportbilshandlare.

Kontakta oss idag för att boka din nästa service eller reparation. Vi ser fram emot att ta hand om dig och din bil.

Telefon: 0415-159 09
Mail: service@haggenas.se eller använd formuläret nedan.

Vi servar och modifierar alla bilar. Garanterat

Boka tid här