Om oss

Välkommen till Häggenäs Automobile i Hörby.

Vi är en märkesoberoende bilhandlare som i över 20 år har sålt bättre begagnade bilar till nöjda kunder runt om i landet.

Hos oss finner ni ett brett utbud av bilar. Oavsett om du letar efter en Sportbil, personbil eller en Transportbil till företaget så har vi något för dig. Våra bilar är alltid testade och genomgångna inför försäljning, och alla bilar säljs med garanti.

Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera bilar av hög kvalité, hålla en mycket hög servicenivå och alltid hålla det vi lovat. Vi säljer ca 1000 bilar per år, och en stor del av affärerna görs med återkommande kunder.

Hos oss jobbar 12 bilentusiaster på totalt 4000 kvm anläggning som rymmer bilhall, rekonditionering och ISO certifierad fullserviceverkstad.

Vi erbjuder finansiering och företagsleasing via Santander och DnB till schyssta villkor.

Hemleverans inom hela Sverige till bra priser.

Vi stödjer

Aldrig Ensam

Aldrig Ensam är en ideell organisation som startades av Charlie Eriksson 2013 för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig.

Mottot för Aldrig Ensam är att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet. Charlie är en stor förebild för många och har lyckats sätta ord på något så tabubelagt som psykisk ohälsa. Aldrig Ensams Facebooksida har blivit en mötesplats för drabbade och deras anhöriga. Här delar hundratusentals människor med sig av råd och erfarenheter, varje vecka.

Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa, i hemlighet.